Arvostelu ja kokemuksia: Wiesenfield WIE-SL-04 itsepuhdistuva kissanvessa

Etsitkö kissallesi hygieenistä ja siistiä vessavaihtoehtoa? Wiesenfieldin automaattisesti puhdistuva kissanhiekkalaatikko voi olla ratkaisusi. Tämä moderni hiekkalaatikko siivoaa jäljet automaattisesti ja steriloi laatikon UV-valolla. Voit ohjata sitä kätevästi puhelimesi avulla tai käyttää manuaalista puhdistuspainiketta.

Wiesenfield WIE-SL-04 itsepuhdistuva kissanvessa

Ominaisuuksia:

  • seuloo hiekan automaattisesti jokaisen käyttökerran jälkeen
  • desinfioi hiekkalaatikon UV-valolla
  • sopii paakkuuntuvalle hiekalle, mineraalihiekalle tai pelleteille
  • hiljainen (35dB)
  • ohjattavissa joko manuaalisesti tai sovelluksella
  • sopii 1,5 – 10 kg painoisille kissoille, oviaukon halkaisija 24cm

Wiesenfield robottivessa toimii yksinkertaisesti: kun kissa viettää laatikossa tarpeeksi aikaa, puhdistusprosessi käynnistyy seulomalla ja erottelemalla kiinteät paakut. Tämän jälkeen laite steriloi sisätilat UV-valolla. Voit säätää puhdistusajastinta tarpeen mukaan.

Ulosteet siirtyvät kätevästi laitteen takana olevaan roska-astiaan, joka tyhjennetään tarvittaessa. Tyhjennysväli voi olla jopa kaksi viikkoa, riippuen toki kissojen määrästä.

Kissanvessa sopii monen kokoisille kissoille, sillä sisäänkäynnin halkaisija on riittävän suuri. Lisäksi siinä on ritilä, joka auttaa kuivikkeen putoamisessa takaisin laatikkoon. Tilava 75 litran tilavuus mahdollistaa 9 litran kuivikkeen käytön. Hiekkaa on siis niin paljon, että sitä tarvi lisäillä jatkuvasti. Laite on yhteensopiva monien eri hiekka- ja kuivikevaihtoehtojen kanssa. Sen äänetön toiminta tekee siitä miellyttävän lemmikillesi.

Lue myös: Paras automaattinen kissanhiekkalaatikko

Kokemuksia

Elämä on helpottunut tuntuvasti tämän hankinnan myötä. Vaikka oli kallis hankinta, se oli sen arvoinen.”

Olemme käyttäneet vessaa nyt jo jonkin aikaa ja olemme erittäin tyytyväisiä sen toimintaa. Se tekee sen mitä lupaa. Seulonta ja paakkujen erottaminen on nopeaa ja tehokasta. UV-sterilointi on kiva lisä, vaikka sen tehoa ei tietenkään näe. Ohjaussovellus on kätevä.”

Koko ja muotoilu ovat onnistuneita. Hiekkalaatikko on riittävän suuri kahdelle kissallemme. Olemme huomanneet, että kissan tassuissa ei kulkeudu yhtä paljon hiekkaa ulos laatikosta kuin tavallisen hiekkalaatikon kohdalla.”

Lähes äänetön! Aiemmin meillä oli hiekkalaatikko, joka oli melko äänekäs ja häiritsi joskus sekä meitä että kissojamme.”

Pakkauksen mukana tulee pari rullaa roskapusseja, mutta jatkossa niitä pitää tilata erikseen.”