Arvostelu ja kokemuksia: Omega Paw Roll’n Clean itsepuhdistuva kissanvessa

Tervetuloa tutustumaan Omega Paw Roll’n Clean -kissanvessaan, joka tarjoaa kätevän ja tehokkaan ratkaisun kissanvessan puhdistamiseen. Tämä innovatiivinen kissanvessa on suunniteltu helpottamaan arkeasi kissanomistajana tarjoamalla nopea ja vaivaton tapa pitää kissanvessasi puhtaana ja raikkaana.

Omega Paw Roll'n Clean itsepuhdistuva kissanvessa

Ominaisuudet:

  • puhdistaa hiekan, kun laatikkoa käännellään puolelta toiselle
  • roskasäiliö helppo tyhjätä ja puhdistaa
  • sopii paakkuuntuvalle ja silikaattiselle hiekalle
  • mitat: P 57 x L 50 x K 47 cm

Omega Paw Roll’n Clean -kissanvessa eroaa perinteisistä malleista ainutlaatuisella toimintamekanismillaan. Sen pyöristetty pohja mahdollistaa nopean ja tehokkaan puhdistuksen ilman tarvetta hiekkalapiolle tai muille apuvälineille. Riittää kun käännät vessaa oikealle ja takaisin, ja puhdistus on suoritettu. Laatikon pyörittäminen tosin vaatii hieman voimaa.

Vessan sisällä oleva innovatiivinen ritilä erottelee paakut puhtaasta hiekasta, jolloin puhdas hiekka pysyy vessassa ja jätteet kerääntyvät kätevästi irrotettavaan jätesäiliöön. Irrotettava jätesäiliö tekee puhdistuksesta helppoa ja hygieenistä. Vessassa on otekuopat, jotka helpottavat sen käsittelyä.

Omega Paw Roll’n Clean on ihanteellinen valinta kaikille kissanomistajille, jotka arvostavat helppoutta ja tehokkuutta kissanvessan puhdistuksessa. Se sopii erinomaisesti paakkuuntuvan tai silikaattisen hiekan käyttäjille.

Lue myös: Vertailussa parhaat automaattiset kissanvessat

Kokemuksia

Hintaansa nähden toimii hyvin. Helpompi puhdistaa kuin tavallinen hiekklaatikko.”

Vaatii aika paljon voimaa ja tilaa, että laatikkoa saa heiluteltu riittävästi. Ei siis sovellu ihan heiveröisille ihmisille tai esimerkiksi lapsille. Muuten ihan ok.”

Helppo ja nopea tyhjätä. Siisti käytössä, hajuton. Suosittelen!”

On helpottanut elämää, kun ei tarvi lapion kanssa huseerata. Kissa on sopeutunut hyvin tähän laatikkoon. Tosin luulen, että isoille kissoille tämä on liian pieni laatikko. Meidän nelikiloiselle tyttökissalle juuri sopivan kokoinen.”

Aluksi piti vähän opetella, että miten se heiluttaminen pitää tehdä. Suosittelen heiluttamaan kaksi kertaa, jotta puhdistuu paremmin. Ei tätä nyt ihan itsepuhdistuvaksi vessaksi voi sanoa, mutta helpompi tämä silti on käyttää kuin tavallinen hiekkalaatikko.”