Arvostelu ja kokemuksia: Catit SmartSift -itsepuhdistuva kissanvessa

Etsitkö helppoa ja vaivatonta ratkaisua kissanvessan puhdistamiseen? Catit SmartSift on täydellinen valinta sinulle! Tämä innovatiivinen itsepuhdistuva kissanvessa tekee kissanvessan ylläpidosta vaivatonta ja nopeaa.

Catit SmartSift -itsepuhdistava kissanvessa

Ominaisuudet:

  • puhdistaa hiekan vivusta vetämällä
  • roskis tyhjätään kerran viikossa
  • aktiivihiilisuodatin poistaa hajuja
  • sopii paakkuuntuvalle kissanhiekalle
  • mitat: 66 x 48 x 63 cm

Catit SmartSift -itsepuhdistava kissanvessa on suunniteltu säästämään aikaa ja vaivaa. Sen ainutlaatuinen toimintaperiaate mahdollistaa kissanvessan puhdistamisen vetämällä yksinkertaisesti vivusta kerran päivässä. Itsepuhdistuvan mekanismin ansiosta hiekka siivilöityy ja paakut putoavat alaosan säiliöön suojapussiin. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei enää tarvitse lapioita kissanvessaa päivittäin – Catit SmartSift tekee sen puolestasi!

Yksi Catit SmartSiftin hienoista ominaisuuksista on mukana tuleva aktiivihiilisuodatin, joka poistaa epämiellyttävät hajut ja auttaa pitämään kodin raikkaana. Kissanvessan kattoon sijoitettu ikkuna mahdollistaa hiekan kulutuksen helpomman tarkkailun.

Tämä itsepuhdistuva kissanvessa on suunniteltu käytettäväksi tavallisen paakkuuntuvan kissanhiekan kanssa, ja kerralla siihen voi laittaa 5 kg:n hiekkaa. Catit SmartSift ei tarvitse sähköä tai paristoja toimiakseen, mikä tekee siitä entistäkin käytännöllisemmän valinnan.

Kissanvessan puhdistaminen Catit SmartSiftillä on helppoa ja vaivatonta. Puhdista siivilä ajoittain miedolla pesuaineella ja liinalla, ja kissanvessasi pysyy raikkaana ja puhtaana.

Lue myös: Paras automaattinen kissanvessa

Kokemuksia

Ostin tämän kissanvessan itselleni joululahjaksi. Vaikka aluksi vanhakin hiekkalaatikko oli käytössä, kissa valitsi tämän. Asennusohjeet olivat vähän epäselvät, mutta kun siitä selvisin, laatikko toimi moitteettomasti. Hinta-laatusuhde on erinomainen, ja lopputulos oli vaivan arvoinen.”

Olen käyttänyt Catit SmartSift -kissanvessaa nyt useiden viikkojen ajan, ja se on helpottanut elämää hurjasti. Enää en joudu lapioimaan kissanvessaa päivittäin. Riittää, kun vedän vivusta kerran päivässä ja kissanvessa suorittaa homman puolestani. Paakut putoavat alaosan säiliöön suojapussiin, joka vaihdetaan vain kerran viikossa.”

Halusin laatikon, jolla pääsen eroon kissanhiekan hajuista, ja tämä on hoitanut hommansa yllättävän hyvin. Käyttää Ever Clean paakkuuntuvaa hiekkaa, ja tämä kissanvessa toimii erinomaisesti sen kanssa. En ole kokenut hajuongelmia sen käytön aikana.”

Kärsin selkäkivuista, joiden takia kissanvessan puhdistaminen tuottaa välillä suuria ongelmia. Tämä laatikko on kyllä helpottanut puhdistamista ja jokapäiväistä elämää. Laatikon koko on juuri sopiva, joten se ei vie liikaa tilaa kodissani. Kissanvessan katossa oleva ikkuna on myös kätevä, sillä voin helposti tarkkailla hiekan kulumista.”

Käytännöllinen, helppokäyttöinen ja toimiva ratkaisu. Suosittelen ehdottomasti kaikille kissanomistajille, jotka haluavat säästää aikaa ja vaivaa kissanvessan ylläpidossa.”