Arvostelu ja kokemuksia: Whisker Litter-Robot 4 -automaattinen kissanvessa

Whisker Litter-Robot 4 on ehdottomasti mullistava innovaatio kissanomistajille, jotka haluavat helpottaa kissanvessan puhdistusta ja pitää ympäristön raikkaana ja hygieenisenä.

Testivoittaja: Paras automaattinen kissanvessa: Whisker Litter-Robot 4

Ominaisuuksia:

  • siivilöi paakut automaattisesti jokaisen käytön jälkeen
  • aktiivihiilisuodatin ja OdorTrap System neutraloivat hajuja
  • sovellus ilmoittaa, kun roskis pitää tyhjentää
  • kaikenkokoisille kissoille, max. neljän kissan talouteen
  • sopii paakkuuntuville kissahiekoille
  • seuraa kissan painoa

Litter-Robot 4:n käyttöönotto on vaivatonta, ja useimmat kissat tottuvat siihen nopeasti. Sen älykäs teknologia varmistaa, että kissanvessa on aina puhdas ja valmis käyttöön. Painosensori tunnistaa kissan poistumisen, mikä laukaisee siivilöintiprosessin. Tämä takaa, että kissanvessa on aina raikas ja valmis seuraavaa käyttökertaa varten.

Hajut ovat usein huolenaihe kissanomistajille, mutta Whisker Litter-Robot 4 ratkaisee tämän ongelman tehokkaasti. Kehittynyt teknologia yhdessä aktiivihiilisuodattimen ja OdorTrap-järjestelmän kanssa neutraloivat epämiellyttävät hajut tehokkaasti jättäen ympäristön raikkaaksi ja miellyttäväksi.

Litter-Robot 4 on suunniteltu käytettäväksi monikissatalouksissa (enintään neljä kissaa), ja sen suuri kulkuaukko sopii kaikenkokoisille kissoille. Lisäksi sen lähes pölyämätön siivilöintiprosessi vähentää kissanhiekan kulutusta ja pitää kissan tassut puhtaampana. Hiekkana voi käyttää lähes kaikkia paakkuuntuvia kissanhiekkoja.

Litter-Robot 4:lla on käytössä Whisker-kännykkäsovellus, johon se lähettää reaaliaikaisesti tietoa, kun roskis täytyy tyhjentää tai lisätä hiekkaa. Erityisenä lisänä Whisker Litter-Robot 4 tallentaa kissan painon joka käyttökerralla, mikä on erinomainen ominaisuus kissan terveyden seurannassa. Se myös seuraa sitä, miten usein kissa käyttää vessaa.

Lisäksi sen moderni ulkonäkö ja hiljainen käyttö tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa kotiin.

Ainoa miinus tulee siitä, että aluslaatikossa täytyy käyttää suojapusseja, joten niitä täytyy muistaa silloin tällöin tilailla lisää. Se ei kuitenkaan ole suuri homma, kunhan sen muistaa tehdä.

Kokonaisuutena Whisker Litter-Robot 4 on erinomainen investointi kissanomistajille. Sen helppokäyttöisyys, tehokas hajunpoisto ja kätevä sovellus tekevät kissanvessan puhdistuksesta vaivatonta ja miellyttävää. Suosittelen lämpimästi kaikille kissanomistajille, jotka etsivät käytännöllistä ja hygieenistä ratkaisua kissanvessan hoitoon.

Lue myös: Paras kissan automaattivessa

Kokemuksia

Ollut käytössä nyt kuukauden, mutta olen erittäin tyytyväinen. Toinen kissoistani hyppäsi heti sisään ja hoiti hommansa, mutta toinen oli aluksi hieman epäileväinen. Sekin kuitenkin tottui siihen melko nopeasti.”

Litter-Robot on muuttanut elämääni huomattavasti helpommaksi. Kissani tarvitsivat hieman aikaa totuttelemiseen, mutta nyt ne selvästi nauttivat siitä, että tarjolla on aina puhdasta hiekkaa verrattuna perinteiseen hiekkalaatikkoon. Pidän myös siitä, että saan ilmoituksia käytöstä ja kissojeni painosta. Se auttaa pysymään kärryillä kissojen elämssä, vaikka en aina olisikaan paikalla.”

Ehdottomasti täydet arvosanat! Todella helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Appin synkronointi vei jonkin aikaa. Laatikko sulkee jätökset niin hyvin, ettei hajua ole lainkaan. Appin ilmoitus laatikon tyhjentämisestä on todella hyödyllinen, samoin painon seuranta. Oli aika tyyris hankinta, mutta rehellisesti joka sentin arvoinen. Kaikkien elämä on parantunut.”

Olen erittäin tyytyväinen Litter-Robotiin! On todella mukavaa, ettei tarvitse enää huolehtia hiekan puhdistamisesta! On aika kiehtovaa katsella Litter-Robotin toimintaa :)”

Ennen minun piti vaihtaa hiekat viiteen hiekkalaatikkoon (minulla on neljä kissaa), mutta nyt Litter-Robotin kanssa voin mennä 3-4 päivää ennen kuin jäteastia pitää tyhjätä, mikä helpottaa huomattavasti elämää!”